Onze leidsters

Kinderopvang ‘t Bijdehandje is een kleinschalige professionele organisatie met betrokken pedagogisch medewerkers. Bij ‘t Bijdehandje zijn 5 vaste medewerksters actief die u en uw kinderen snel leren kennen. Komt u ook binnenkort vrijblijvend kennis maken?

Didi
Didi
Hallo, mijn naam is Didi! Sinds oktober 2022 ben ik werkzaam bij ’t Bijdehandje. Hiervoor heb ik 4 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt in Amsterdam. Wat ik leuk vind aan ’t Bijdehandje is de huiselijke sfeer en de verschillende leeftijden van de kinderen.
Marit
Marit
Na het afronden van mijn opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 werk ik sinds juni 2019 bij ’t Bijdehandje. In mijn eerste leerjaar van mijn opleiding heb ik met veel plezier stage gelopen bij ’t Bijdehandje. In mijn tweede en derde leerjaar heb ik bij twee andere kinderdagverblijven stage gelopen, alles bij elkaar veel ervaring opgedaan en heel bewust gekozen om te solliciteren bij ’t Bijdehandje.
Geen enkele dag op het kinderdagverblijf is hetzelfde, elke dag maak je andere dingen mee. Het is super leuk en mooi om te zien dat kinderen kleine en grote sprongen maken in hun ontwikkeling, alle kinderen zijn verschillend. Deze kenmerken maken het werken bij ’t Bijdehandje zo leuk, uitdagend en mooi!
In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn vriend, vriendinnen en familie. Naast mijn werk voetbal ik twee keer in de week en op zondag spelen we een wedstrijd.
Taylor
Taylor
Mijn naam is Taylor en woon samen met mijn man en twee zoons in Krommenie. Ik
werk sinds mei 2022 bij ’t Eigenwijsje en sinds augustus 2023 ben ik ook werkzaam
bij ’t Bijdehandje. Na mijn opleiding als onderwijsassistent heb ik eerst 4 jaar in een bakkerij gewerkt maar vond ik het echt tijd voor verandering. Ik wilde mijn passie achterna, wat natuurlijk met kinderen werken is. Er is namelijk niks mooiers dan zien hoe ieder kind zich op zijn eigen manier ontwikkeld en ontplooit in ieder een uniek individu.
Melissa
Melissa
Ik ben Melissa en ik ben werkzaam sinds mei 2023 bij ’t Eigenwijsje en ’t
Bijdehandje. Hiervoor was ik werkzaam in het onderwijs. Ik vind het super leuk om met kinderen te werken en ben graag creatief bezig. Ook vind ik het ontzettend leuk om op de verschillende groepen te werken, hierdoor zie ik veel kinderen en ouders. Dat vind ik
erg gezellig. Samen met mijn vriend(en) ben ik regelmatig te vinden in de horeca gelegenheden bij mij in de buurt en ben altijd in voor een gezellig praatje.
Samantha
Samantha
Ik ben in 2013 als stagiaire op ’t Bijdehandje begonnen en daarna nooit meer weg gegaan. In het begin werkte ik als oproepkracht, maar inmiddels ben ik al een aantal jaren fulltime werkzaam op de groep.
Ik doe mijn werk met veel liefde en plezier en vind het belangrijk om een fijne sfeer te creëren waarin kinderen zich op hun gemak voelen., plezier hebben en zichzelf kunnen en mogen zijn. Verder vind ik het leuk om creatief bezig te zijn met de kinderen; vellen papier op de grond met verf en kwasten erbij, vanzelfsprekend zijn handen en voeten ook toegestaan, en schilderen maar!